Αποφασισμένοι να δώσουν και το 100% δηλώνουν οι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Δημήτρης Ραπτάκης, Γιάννης Γκούμας και Χρήστος Ευσταθίου έκαναν δηλώσεις για το ματς με την Κηφισιά.

Αποφασισμένοι να δώσουν και το 100% στο γήπεδο δηλώνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, για την σημερινή αναμέτρηση  με την Κηφισιά στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Τρείς ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας, οι Δημήτρης Ραπτάκης, Γιάννης Γκούμας και Χρήστος Ευσταθίου, μιλώντας για το ματς υπογράμμισαν την σημασία του και τόνισαν οτι ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Ζήτησαν την βοήθεια του κόσμου και υπογράμμισαν ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο, για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δημήτρης Ραπτάκης

«Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει απο το πρώτο λεπτό να μπούμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι. Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη, που την έχουμε ανάγκη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς στην έδρα μας. Διαθέτουμε και το σύνολο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε».

Γιάννης Γκούμας

«Η νίκη είναι μονόδρομος και θα δώσουμε και το 100% για να την πάρουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο στα δυο πρώτα παιχνίδια. Τον θέλουμε μαζι μας και θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε χαμόγελο».

Χρήστος Ευσταθίου

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Το χρειάζεται η ομάδα, το χρειαζόμαστε και εμείς για να προχωρήσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook