Ο Μάντζιος αποθεώνει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με συνέντευξη του στο sport24, αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ και για ακόμα μια φορά τονίζει “πως τότε έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω”.

O 32χρονος επιθετικός μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μια σαιζόν στον ΟΦΗ όμως αγάπησε τον σύλλογο και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο της ομάδας. Ο ίδιος για ακόμα μια φορά, σε συνέντευξη του, αποθέωσε τον κόσμο ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου.

Με όσα μου είπε στο τηλέφωνο, με κέρδισε. Ξέρετε πώς είναι ο κ. Αναστόπουλος. Μου εξήγησε ότι γίνεται καλή προσπάθεια στον ΟΦΗ και τους λόγους που ταίριαζα στο project. Όπως αποδείχθηκε, η απόφαση μου να πάω στην Κρήτη ήταν η καλύτερη δυνατή. Αποδείχθηκε πως ο ΟΦΗ ήταν η αναγέννηση μου” είπε αρχικά αναφερόμενος στην απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ και συνέχισε λέγοντας πως: “Ζήσαμε φοβερές καταστάσεις, αλλά ήμασταν “οικογένεια”, με “πατέρα” τον Αναστόπουλο. Περάσαμε μεγάλα βάσανα με το οικονομικό. Μιλάμε για παιδιά που δεν είχαν να βάλουν βενζίνη και για άλλες τραγικές καταστάσεις. Αλλά κάναμε υπομονή, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο, είμασταν ενωμένοι, είχαμε καλούς παίκτες. Τον αγάπησα τον ΟΦΗ, με αγάπησαν εκεί, ήταν ωραία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συσπείρωση της ομάδας, τους φιλάθλους, το γήπεδο, όλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook