Το σημείο Χ της αντεπίθεσης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου ακολουθούν 7 αγωνιστικές εκ των οποίων οι 5 θα γίνουν μέσα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να ψάχνει μόνο το 7Χ7.

Μπορεί οτ ξεκίνημα να μην ήταν το ιδανικό για τον ΟΦΗ ωστόσο από εδώ και στο εξής όλοι προσδοκούν ότι η ομάδα θα σημάνει την καμπάνα της αντεπίθεσης. Μέσα στις επόμενες 7 αγωνιστικές, ο ΟΦΗ θα δώσει 5 παιχνίδια στην Κρήτη και θα βγει από το νησί μόνο για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Γλυφάδα αλλά και για να πάει στην Ρόδο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.

Πέραν των παιχνιδιών με Γλυφάδα, Ιάλυσο ο ΟΦΗ θα παίξει στο “Γεντί Κουλέ” με Κρουσώνα, Επισκοπή, Αστέρα Βάρης και Ατρόμητο Πειραιά ενώ την 9η αγωνιστική θα πάει στα Ζωνιανά για να αντιμετωπίσει τον Ερμή.

Γίνεται κατανοητό ότι στον ΟΦΗ στοχεύουν μόνο στο 7Χ7 προκειμένου η ομάδα να πατήσει σε στέρεες βάσεις στην βαθμολογία και να πιάσει κορυφή.

Είναι ένα 40ημερο ιδιαίτερα κρίσιμο που θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΟΦΗ, κάτι που το γνωρίζουν καλά στην ομάδα και αυτός είναι ένας λόγος που έχουν στοχεύσει αυτό το “πακέτο” αγώνων που εάν η ομάδα μαζέψει 21 βαθμούς τότε θα έχει πιάσει σίγουρα κορυφή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook