Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ αποκλειστικά στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μιλάει στο Gentikoule για το πρόβλημα που υπάρχει με τον Λεβαδειακό και τονίζει ότι ελπίζει, ακόμα, σε επίλυση του ώστε να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ επιστρέφει σήμερα στην Σερβία με την ευχή ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει προκειμένου να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ ωστόσο αυτό το πρόβλημα που παρουσίαστηκε με τις απαιτήσεις του Λεβαδειακού “μπλόκαρε” την επικείμενη μεταγραφή.

Ο ίδιος μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι εύχεται πως θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί και θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ. “Είχαμε μια γρήγορη και εύκολη συμφωνία με τον ΟΦΗ. Τα βρήκαμε σε όλα μέσα σε δύο λεπτά” είπε αρχικά ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια αναφέρεται στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί: “Το μικρό (αλλά και μεγάλο σημειώνει) πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν το έγγραφε που με δέσμευε με τον Λεβαδειακό και με το οποίο ζητάει 100.000 ευρώ εάν επέστρεφα στην Ελλάδα πριν την 1η Ιουλίου 2016”.

Όσο για το αν θα βρεθεί λύση, ο ίδιος εκφράζει την αισιοδοξία του λέγοντας πως “ψάχνουμε την εξεύρεση της λύσης αλλά όλα εξαρτώνται από τον Λεβαδειακό. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Λεβαδειακού είναι σωστοί και πως όλα θα πάνε καλά…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook