Ο άνθρωπος που καταδίκασε τον ΟΦΗ με τα δελτία, ξανά μπροστά του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ κινούν γη και ουρανό για να βρουν το δίκιο τους στην υπόθεση, όπου αποδεδειγμένα έχει δίκιο, και πίσω από αυτήν την ιστορία υπάρχει χοντρό παρασκήνιο.

Χοντρό παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει γύρω από την υπόθεση του -6 και την οποία στον ΟΦΗ πασχίζουν για να την ανατρέψουν. Ήδη, από τον σύλλογο έχουν στείλει εξώδικο με το οποίο ζητούν να τους εξηγηθούν οι λόγοι της λήψης αυτής της απόφασης. Bάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αυτή έχει “ζουμί” αφού στον ΟΦΗ ζητούν να εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ωστόσο, εδώ ξεκινάει το παρασκήνιο αφού πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι εκείνος που τον περασμένο Γενάρη “αφαίμαξε” τον ΟΦΗ με την απόφαση να μην εκδοθούν τα δελτία – κάτι που ακόμα είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, στον ΟΦΗ όπως υποστηρίζουν είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση και αναμένεται να φτάσουν μέχρι τα άκρα προκειμένου η ομάδα να δικαιωθεί απόλυτα σε μια υπόθεση που αναμφίβολα έχει ταρακουνήσει τον σύλλογο και τον κόσμο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook