Αυτός ήταν ΟΦΗ, 0-3 στην Γλυφάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπαιξε όπως προστάζει η φανέλα του και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στην Γλυφάδα επικρατώντας 0-3 της τοπικής ομάδας.

Η αντεπίθεση είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο παιχνίδι και ο ΟΦΗ αρχίζει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή έκαναν μια πειστική εμφάνιση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τους, φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Τα πράγματα έγιναν απλούστερα από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού όταν ο Περογαμβράκης έκανε το 0-1, μόλις στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής της Γλυφάδας. Το γκολ του 27χρονου επιθετικού έδωσε στον ΟΦΗ την έξτρα ψυχολογία και στο πρώτο 45λεπτο έκανε πάρτι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες – στην μια από αυτές είχε δοκάρι με έναν “κεραυνό” – με τον Πόποβιτς για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ότι δεν πέτυχε ο Κροάτης στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο όταν με απευθείας κόρνερ (!!) έκανε το 0-2 για τον ΟΦΗ καθαρίζοντας το παιχνίδι μια και καλή. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ραπτάκης στο 78′ όταν από κοντά πήρε το “ριμπάουντ” πέτυχε το τρίτο γκολ του ΟΦΗ.

Με την εμφάνιση του ο ΟΦΗ έδειξε πως άρχισε να ρολάρει πλέον για τα καλά στο φετινό πρωτάθλημα αφού δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και η πειστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του Νίκου Γκουλή. Μια ομάδα με σοβαρότητα που έδειξε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, πέτυχε 3 γκολ ενώ θα μπορούσε να πετύχει άλλα τόσα αν ο Πόποβιτς ήταν πιο εύστοχος. Το μήνυμα που έστειλε από την Γλυφάδα γίνεται αντιληπτό από όλους τους διεκδικητές που πήραν… “αέρα” μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Δείτε το LIVE του αγώνα με την Γλυφάδα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook