Πετάει για Ρόδο για το κομβικό ματς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο πετώντας για το “σμαραγδένιο νησί” έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί για την Ρόδο χωρίς προβλήματα, πέραν του Πατηνιώτη που απουσιάζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με το Νίκο Γκουλή να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσήλωση στο πλάνο που έχει εκπονήσει αλλά και τεράστιο βαθμό συγκέντρωσης. Αφενός, η έδρα του Ιαλυσού δεν είναι και η πιο σκληρή που έχουν αγωνιστεί, αν σκεφτούμε ότι έχουν παίξει σε Τούμπα, Φάληρο και Λεωφόρο, και αφετέρου οι παίκτες των γηπεδούχων θα είναι εκείνοι που θα έχουν άγχος και πίεση εν όψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι όπου η κατάκτηση της νίκης θα δώσει ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι έρχονται παιχνίδια εντός Κρήτης ενώ η ομάδα θα ταξιδέψει εκτός νησιού για ένα παιχνίδι μόλις, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook