Ικανοποίηση, εμπιστοσύνη και… πεποίθηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ τόνισε για μία ακόμα μία φορά οτι θα πράξει τα… δέοντα ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της.

Με πράξεις και… μόχθο ο ΟΦΗ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό κατέστησε σαφές στην Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γκουλής.

«Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τους στόχους» ανέφερε ο Γκουλής, που ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς. Με την σειρά της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ τόνισε για μία ακόμα μία φορά οτι θα πράξει τα… δέοντα ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. 

Στον ΟΦΗ υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του ΟΦΗ και άπαντες περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τον Νίκο Γκουλή.

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος αλλά με το… τρίπτυχο «δουλειά, δουλειά και δουλειά» υπάρχει η πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Εντωμεταξύ, τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τον ΟΦΗ με τελευταίο… θύμα τον Ζντράβκο Πόποβιτς,  που ξεκίνησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και παραμένει αμφίβολοτο αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook