Κοιλιάρας: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην Ρόδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αντίδραση του ΟΦΗ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, για το όνειρο του να φτάσει με τον ΟΦΗ μέχρι την Σούπερ Λιγκ αλλά και για το πως βλέπουν στην ομάδα το μειονέκτημα της υπόθεσης του -6.

“Ήταν μια αντίδραση, εντάξει το αποτέλεσμα στην Ρόδο δεν ήταν καλό, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω αλλά βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και κόντρα στην Επισκοπή κάναμε μια καλή εμφάνιση παίρνοντας τους τρεις βαθμούς” είπε αρχικά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο πρόσθεσε λέγοντας ότι “σίγουρα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα του Ιάλυσου στα Ζωνιανά αποδεικνύει τους εαυτούς μας στην Ρόδο. Χάσαμε ένα ημίχρονο και αν μπαίναμε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή, θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι. Είχαμε και την φάση του Πόποβιτς στα πρώτα λεπτά που αν πετυχαίναμε γκολ τότε θα ανοιγόταν ο αντίπαλος και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, υπάρχει το -6 που όμως πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς για να το ξεπεράσουμε και αυτό το μειονέκτημα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104,2

Για την αντίδραση απέναντι στο -6: “Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, όμως είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Τα ελληνικά πρωταθλήματα είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Πολλά παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί στην Γ Εθνική, δεν είχαν προσαρμοστεί αλλά τώρα βρίσκουν τα πατήματα τους. Ακόμα και κόντρα στην Επισκοπή δεν κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, θα έλεγα μέτρια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα. Νομίζω ότι το -6 δεν το βλέπουμε. Δηλαδή, επειδή το έζησα και πέρυσι με τον Ηρόδοτο, δεν το συζητούσαμε και δεν το συζητάμε στα αποδυτήρια. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε 3 βαθμούς κάθε Κυριακή. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να μην έχουμε το -6 και προσπαθούμε από την αρχή για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα”.

Για την αντίδραση του ΟΦΗ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές: “Μετά το κακό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε τη νοοτροπία της Γ Εθνικής και για αυτό έχουμε αυτά τα πρωταθλήματα”.

Για τα τρία παιχνίδια στην Κρήτη: “Θα δώσει παραπάνω ψυχολογία στην ομάδα, εάν κάνουμε το 4Χ4 τότε σιγά – σιγά θα “σβήνουμε” την ήττα της πρεμιέρας που δεν την περιμέναμε και θα δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι είμαστε το αφεντικό της κατηγορίας και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: “Είναι μια δύσκολη κατηγορία με ιδιαιτερότητες και νομίζω ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, έχει γήπεδα με πλαστικά – αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά δείχνουμε ότι έχουμε προσαρμοστεί. Δεν αρκεί η ποιότητα αλλά χρειάζεται και η δύναμη. Αν κάνεις το απόλυτο στην έδρα σου και έρθουν κάποια διπλά τότε θα έρθει η άνοδος”.

Για το ότι παίζει σε διαφορετικές θέσεις: “Στην αρχή έπαιζα αριστερό μπακ, τώρα ο κόουτς μου ζητάει να παίζω αριστερό μπακ και θα παίζω όπου θέλει εκείνος. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα”.

Για το αν βλέπει διαφορές με το πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου: “Δεν θα έλεγα ότι έχει διαφορές με το περσινό. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσουμε τον ΟΦΗ που πέρυσι απουσίαζε το μεγάλο όνομα, είναι πάνω – κάτω τα ίδια. Οι περισσότερες ομάδες είναι και φέτος, υπάρχουν κάποιες δύσκολες έδρες αλλά γενικά βλέπουμε την ίδια εικόνα”.

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: “Θα ήθελα πολύ να παραμείνω στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια και να φτάσω μέχρι την Σούπερ Λιγκ. Ήμουν πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΦΗ και δεν το σκέφτηκα καν για να υπογράψω. Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια και ο στόχος των δύο συνεχόμενων ανόδων γιατί εφόσον το πετύχουμε αυτό θα είμαι ένα κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook