Αποκλειστικό: Βλέπει Βιγιαφάνε για τον Γενάρη ο ΟΦΗ (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 και ο Νίκος Μαρκάκης, ο ΟΦΗ εξετάζει, για τον Ιανουάριο, την περίπτωση του δίδυμου αδερφού του Σαντιάγκο Βιγιαφάνε, Νίκολας, που φέτος αγωνίζεται στην Football League.

Στον ΟΦΗ προσπαθούν να… μαγειρέψουν πριν πεινάσουν και από τώρα ψάχνονται για να είναι έτοιμοι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τις πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 να αναφέρουν ότι στην λίστα του Νίκου Γκουλή βρίσκεται το όνομα του Νίκολας Βιγιαφάνε. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι δίδυμος αδερφός (19/5/1988) του δεξιού μπακ του ΟΦΗ Σαντιάγκο Βιγιαφάνε και φέτος αγωνίζεται στην Football League με τον Πανελευσινιακό.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος  και έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον ΟΦΗ. Ένας επιτελικός μέσος με δημιουργικές ικανότητες και την ποιότητα για να ανεβάσει τον δείκτη ποιότητας της μεσαίας γραμμής.

O Nίκολας Βιγιαφάνε ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 για λογαριασμό της Παναχαϊκής, ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Κιάσσο, όπου σε 10 παιχνίδια είχε πετύχει 3 γκολ ενώ την προηγούμενη σαιζόν είχε αγωνιστεί στην Επισκοπή με την οποία πέτυχε 3 γκολ σε 28 αγώνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook