Αγγαρεία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν, είδαν το παιχνίδι σαν αγγαρεία με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη – πρόκριση κερδίζοντας 1-0 τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Μάλλον προβληματισμένος πρέπει να έμεινε ο Γκουλής από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του που δεν είδαν σοβαρά το παιχνίδι κόντρα στα πιτσιρίκια του Εργοτέλη που μάλιστα είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με την ωραία κεφαλιά του Δήμου Τζεκου μετά την σέντρα που έβγαλε ο Μαρτσάκης από τα δεξιά και στην συνέχεια οι μηχανές… έσβησαν.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις τοποθετώντας τον Δαμιανάκη αριστερό μπακ και τον Φαζό ως αμυντικό χαφ αλλά και τον Μαρτσάκη δεξί μπακ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης είχε πολύ καλύτερη παρουσία από τον ΟΦΗ χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όπως στο 85′ που ο Βλάχος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μανουσάκη. Η εμφάνιση ήταν τέτοια που υποχρέωσε το Νίκο Γκουλή να μπει μέχρι και μέσα στο γήπεδο για να βάλει τις φωνές στους παίκτες του ενώ οι αντιδράσεις του ήταν τέτοιες που έδειχναν ότι ήταν αρκετά δυσαρεστημένος. Ευτυχώς για τον ΟΦΗ, ο Βλάχος έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και στο 86′ αποσόβησε την ισοφάριση όταν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μανουσάκη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook