Δωρεάν την Κυριακή για γυναίκες, παιδιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ότι την Κυριακή θα είναι δωρεάν η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά που θα πάνε στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. 5 και 10 ευρώ τα εισιτήρια.

Την ευκαιρία να μπουν δωρέαν στο γήπεδο θα έχουν οι γυναίκες και τα παιδιά που θα πάνε στο “Γεντί Κουλέ” για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Βάρης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το μέτρο ισχύει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και είναι μια, ορθή, απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις εξέδρες του γηπέδου εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Με απόφαση της διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αστέρας Βάρης, που θα γίνει την Κυριακή (3μμ) στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” θα είναι ελεύθερη η είσοδος σε γυναίκες, αλλά και σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών. Την ίδια ώρα σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα οποία τιμώνται με 5 και 10 ευρώ. Με 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5,6. Με 10 ευρώ στις θύρες 2,3,7 και 8. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης καθημερινά (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ) και το Σάββατο το πρωί (9 π.μ.-3μμ). Εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή, πριν το παιχνίδι στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook