Για το ματς με τον Ερμή Ζων. μίλησε ο Ηλιόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο μεσοεπιθετικός της Επισκοπής μίλησε για ένα κομβικό ματς.

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος μίλησε στο aoepiskopis.gr για το ματς της Επισκπής απέναντι στον Ερμή που θα γίνει την Κυριακή (15.11) στο ΔΑΚ Γάλλου στις 15.00.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας μίλησε για ένα κομβικό ματς, για ένα ματς όμως, ντέρμπι που, δεν έχει να κάνει το αγωνιστικό μομέντουμ της ομάδας ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και σ’ ένα αναμενόμενο ξέσπασμα….

«Για μας είναι ένα κομβικό παιγνίδι. Είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας μας. Ο Ερμής είναι μια καλή ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει πριν από δύο μήνες.

Αναμφισβήτητα όμως, αποτελεί ένα κρητικό ντέρμπι και πάντοτε, τα ντέρμπι έχουν διαφορετικό νόημα. Δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι καλύτερος αλλά πόσο το θέλει κανείς να φτάσει στη νίκη. Για μας υπάρχει μονάχα ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη.

Πιο κάτω δεν έχει. Θα πρέπει να σηκωθούμε και να δείξουμε ποιοί πραγματικά είμαστε. Μετά το 4-0 και τη θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αυτό που μένει είναι το ξέσπασμα. Δεν ξέρω αν θα γίνει απέναντι στον Ερμή αλλά πρέπει να αντεπιτεθούμε γιατί έχουμε πράγματι καλή ομάδα κι αδικούμε τους εαυτούς μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook