Το μήνυμα της Διοίκησης, οι λέξεις πίσω από τις λέξεις και η αύξηση της πίεσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ το χθεσινό μήνυμα, ήταν λίγο πολύ, αναμενόμενο και η έκρηξη, για πρώτη φορά φέτος, δείχνει ότι πλέον από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανοχή σε άλλες κακές εμφανίσεις.

Ο κλοιός γύρω από τον ΟΦΗ έχει αρχίσει να σφίγγει. Οι 9 χαμένοι βαθμοί στις 8 πρώτες αγωνιστικές έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης γύρω από την ομάδα, και όχι άδικα βεβαίως, με αποτέλεσμα να έρθει και αυτή η επίσκεψη στο “Βαρδινογιάννειο”. Σε διοικητικό επίπεδο “έβραζαν” από το απόγευμα της Κυριακής με την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Βάρης και είναι δεδομένο πως η χθεσινή επίσκεψη είναι η αφετηρία σε μια σειρά από μέτρα που σκοπεύουν να πάρουν στον ΟΦΗ προκειμένου να ανεβάσουν την πίεση εν όψει των επόμενων αγώνων.

Η ανακοίνωση που βγήκε από τον ΟΦΗ χθες το μεσημέρι και ενημέρωνε για την επίσκεψη των Γιάννη Πολεμαρχάκη και Γιάννη Τσακαλάκη δείχνει πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχουν χάσει τον έλεγχο αλλά το αντίθετο. Η δε παρουσία του Νίκου Γκουλή στο καθιερωμένο συμβούλιο της Τρίτης δείχνει πως η πίεση αυξάνεται για όλους και τον Γενάρη είναι δεδομένο ότι πρόκειται να παρθούν ακόμα μεγαλύτερα μέτρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook