Άλλος… ΟΦΗ με Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Γκουλής όπως έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του  ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών φαίνεται πως θα φέρει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και αυτό το γεγονός τον υποχρεώνει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11αδα με την οποία θα παρατάξει τον ΟΦΗ κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Βέβαια αυτό το γεγονός ελλοχεύει κάποιους κινδύνους, όπως το να χαθεί η χημεία σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Όπως και να έχει, ο Γκουλής φαίνεται ότι προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Δαμιανάκη, Φαζό να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Από εκεί και πέρα, ελάχιστες ελπίδες έχει να αγωνιστεί ο Δήμος Τζέκος με τον υψηλόσωμο επιθετικό να μην έχει προπονηθεί σχεδόν καθόλου τις τελευταίες 10 ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook