Προετοιμάζεται για την ενίσχυση του Γενάρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συναντήσεις των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον Γιάννη Πολεμαρχάκη και τους Γιώργο Βλαστό και Νίκο Γκουλή είχαν ως επίκεντρο και την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής είχε αλεπάλληλα τετ α τετ, όπως γράψαμε και την Τρίτη, με σκοπό να υπάρξει μια μεγάλη οχύρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ τον Γενάρη προκειμένου να μην τρέχει και να μην φτάνει την τελευταία στιγμή.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος στόχος είναι να γίνουν τέσσερις προσθήκες πρώτης γραμμής με παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ομάδα και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Κιάσσος, Δασκαλάκης θα είναι πανέτοιμοι τον Γεναρη τότε μιλάμε για 6 προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουν τέσσερις μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα πονάει όπως είναι αυτή του αριστερού μπακ και εκείνες των ακραίων μεσοεπιθετικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook