“Έπρεπε να έχουμε μιλήσει ήδη για μεταγραφές”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Γκουλής αναφέρθηκε ξανά στα στοιχεία που λείπουν από τον ΟΦΗ ενώ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ αν και “θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ απάντησε λέγοντας πως “δεν έχουμε συζητήσει για μεταγραφές αλλά έπρεπε να έχει γίνει αυτό. Είναι μια περίοδο που όπως όλοι γνωρίζετε οι μεταγραφές είναι δύσκολο κομμάτι”.

Αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε πως: “Πιστεύω ότι οι παίκτες μου πέτυχαν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε σε αυτό του πρωταθλήματος. Έπρεπε να δείξουμε μια καλή εικόνα και πιστεύω ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν. Η συνέχεια είναι δύσκολη που πρέπει. Να καταλάβουμε τις ανάγκες του. Σίγουρα όταν είσαι ΟΦΗ τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένουν οι περισσότεροι. Η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει, είμαστε σε μια θέση που δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Η ψυχρή λογική των αριθμών λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματάς να λειτουργείς. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Χρειάζεται συγκέντρωση πειθαρχία και δουλειά”.

Όσον αφορά τα όσα είπε μετά το ματς της Ραφήνας ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις απάντησε λέγοντας ότι “δεν είναι η ώρα να πω εγώ αυτά τα πράγματα. Τα ξέρω εγώ. Είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να προσαρμοστούν όλοι. Είναι μια κατηγορία που πραγματικά πιστεύεις ότι είναι παιχνίδια έντασης και εκεί πρέπει να προσαρμοστούμε” ενώ για την ομιλία του προς τους παίκτες του ΟΦΗ πρόσθεσε πως “εγώ μίλησα με τους παίκτες που πέρα από τα ιδιαίτερα κομμάτια και τους τόνισα ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να απολαμβάνουμε. Το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του όταν υπάρχει ψυχή διάθεση και πάθος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook