– (+) 6 και διπλό στου Ζωγράφου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι πρώτοι και μεγάλοι στόχοι που μπαίνουν για να φύγει το καταραμένο 2015 μπαίνουν στον ΟΦΗ και οριοθετούνται εντός του επόμενου επταημέρου.

Η υπόθεση της αφαίρεσης των έξι βαθμών που τυρρανάει τον ΟΦΗ εδώ και πάλι καιρό αναμένεται να λάβει τέλος. Η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ έχει χαράξει εδώ και καιρό την υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου αναδεικνύοντας το τερατούργημα που έχει δημιουργηθεί με την αφαίρεση των έξι βαθμών και η μάχη αναμένεται να δοθεί από τον Μανώλη Φωτάκη που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στην ΕΠΟ.

Γίνεται κατανοητό ότι εφόσον επιστραφούν οι έξι βαθμοί τότε αλλάζει άρδην το κλίμα εντός της ομάδας με το ψυχολογικό βάρος να φεύγει πάνω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, κανένας δεν υπάρχει που να μην πιστεύει ότι μπορεί να καλυφτεί η διαφορά των 11 βαθμών από την κορυφή εφόσον ο ΟΦΗ είναι… ΟΦΗ.

Πέραν της υπόθεσης του -6, υπάρχει και το τελευταίο παιχνίδι για το 2015 κόντρα στον Ηλυσιακό την προσεχή Κυριακή. Με νίκη ενδέχεται η διαφορά να μειωθεί ακόμα περισσότερο αφού την ίδια ώρα ο Φωστήρας θα παίζει στην Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο ενώ η Τριγλία Ραφήνας θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Πειραιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook