Οι λέξεις πίσω από τις λέξεις του Γκουλή για τις μεταγραφές…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Γκουλής, πρώτη φορά, μίλησε ανοικτά για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και ήδη το πλάνο εκπονείται με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους. Ο ρόλος του Γιώργου Βλαστού.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΟΦΗ όταν ερωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Γενάρη απάντησε λέγοντας ότι “έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τα πράγματα σχεδιάζονται από ψηλά και καταλήγουν χαμηλά”. 

Τι εννοούσε ο Γκουλής; Ότι η διοικούσα επιτροπή έχει ορίσει το μπάτζετ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δίνοντας το “οκ” στον Γιώργο Βλάστο και το Νίκο Γκουλή, ψάχνουν ανάλογα και τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ. Ήδη ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ έχει καταρτίσει την συγκεκριμένη λίστα, όντας πάντα σε συννενόηση με τον Γκουλή, και τα θέματα προχωρούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί και πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην Σούπερ Λιγκ. Μόλις περάσει και το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο που εκπονείται από τώρα προκειμένου ο Γενάρης να βρει πανέτοιμο τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook