“Δίχτυα” σε Σούπερ Λιγκ και Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ εντείνει τις προσπάθειες του για την μεταγραφική του ενίσχυση και ήδη, πέραν του Μητρόπουλου, βολιδοσκοπεί ακόμα έναν παίκτη από την Σούπερ Λιγκ και δύο από την Football League.

Το Gentikoule αποκάλυψε τα μεσάνυχτα την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ στον Παύλο Μητρόπουλο προκειμένου ο 25χρονος αμυντικός μέσος να αφήσει την Πλατεία και να έρθει στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Η πρόταση που έχει κατατεθεί στον μέσο του Πανιωνίου είναι άκρως δελεαστική και αυτό δείχνει το που πρόκειται να κινηθεί ο ΟΦΗ για να ενισχύσει το ρόστερ του. Η Διοικούσα Επιτροπή βάζει ψηλά τον πήχη προκειμένου να πάρει παίκτες που, τώρα, θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ της ομάδας και η πρόταση προς τον Μητρόπουλο είναι ένα δείγμα του επιπέδου ποδοσφαιριστών που ψάχνει ο ΟΦΗ.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τώρα στην Σούπερ Λιγκ δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει ούτε το όνομα του αλλά ούτε και η θέση στην οποία αγωνίζεται. Κριτήριο αποτελεί η αγωνιστική του ετοιμότητα και το να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και όχι να χρειαστεί χρόνο για να μπει στο κλίμα των αγώνων.

Πέραν των δύο “σουπερλιγκάτων” ποδοσφαιριστών, ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην Football League και οι οποίοι είναι βασικοί στις ομάδες τους.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου αλλά και ακραίων μεσοεπιθετικών που αυτήν την στιγμή απουσιάζουν από το ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές με αυτά τα χαρακτηριστικά. Να είναι σε θέση να παίξουν ένας εναντίον ενός και να δημιουργήσουν κινδύνους για την αντίπαλη εστία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook