Ντούμος: «Θα είναι ένα σπουδαίο ματς ιστορικής σημασίας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε τον ΟΦΗ στον… δρόμο του Ρούβα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Γέργερης, Χρήστος Ντούμος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2.

Ο Ρούβας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΗ και είναι εκ των φαβορί για να πρωταγωνιστήσει έως το τέλος σε μία πολύ δύσκολη χρονιά με δυνατές ομάδες.

Ο Χρήστος Ντούμος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την φετινή πορεία της ομάδας της Γέργερης ενώ σχολίασε και την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον ΟΦΗ στον… δρόμο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Ντούμος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μινωϊκή (1-2)

«Δεχθήκαμε γκολ νωρίς αλλά δεν αποπροσνατολιστήκαμε. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε σωστά και σκοράραμε νωρίς με αποτέλεσμα να πάρουμε στην συνέχεια μία ακόμα σημαντική νίκη».

Για την φετινή πορεία του Ρούβα

«Η ομάδα αυτή έχει μέταλλο και μπορεί να φτάσει ψηλά. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση».

Για το εκτός έδρας ματς με τους Ασίτες την προσεχή Κυριακή

«Εμείς θέλουμε την νίκη και όπως σε κάθε ματς φέτος είμαστε το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Μετά έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΠΟΑ όποπυ ενδεχομένως να κριθείε εκεί η πρώτη θέση».

Για τον 2ο όμιλο

«Είναι ένας δύσκολος και ανταγωνιστικός όμιλος. Η πεντάδα θα έχει εμάς, τον ΠΟΑ, την Χερσόνησο και την Μινωϊκή και θα γίνει μάχη για την 5η θέση. Είναι πιο δύσκολος από τον άλλο όμιλο αλλά στην συνέχεια θα υπάρξει ένας πραγματικά πάρα πολύ δυνατός όμιλος με 10 πανίσχυρες ομάδες».

Για το γήπεδο της Γέργερης

«Είναι η φυσική μας έδρα αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Ο κόσμος είναι κοντά μας αλλά θα θέλαμε και περισσότερο».

Για την κλήρωση Κυπέλλο που θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ

«Θα είναι ένα σπουδαίο ματς ιστορικής σημασίας για μας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει σε ένα τέτοιο ματς. Ο ΟΦΗ είναι τεράστιο σωματείο αλλά φέτος προβληματίζει με την απόδοσή του. Στόχος μας είναι και το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην Γέργερη την έκπληξη».

Για την παρουσία του στην ομάδα και τον προσωπικό του στόχο

«Είμαι ευχαριστημένος. Το 2015 πήραμε το πρωτάθλημα και διεκδικήσαμε την άνοδο στα μπαράζ. Φέτος είμαι αισοδόξος οτι θα πάμε καλά. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ρούβας είναι ένα υγιές σωματείο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Πάμε καλά και στο γήπεδο οπότε όλα είναι καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook