Να πιάσει τον Ταύρο από τα κέρατα θέλει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αποστολή στον Ταύρο: Μανώλης Σαρρής. Το σπουδαιότερο παιχνίδι στην φετινή χρονιά δίνει σήμερα το μεσημέρι ο ΟΦΗ (15.00 LIVE Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) που φιλοξενείται στον Ταύρο από τον Φωστήρα.

Με την ψυχολογία στον μέγιστο βαθμό μετά την απόφαση για την επιστροφή των έξι βαθμών, ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη σήμερα προκειμένου να ξαναγίνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου που οδηγεί στην Football League. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βλαστού γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση νίκης επί του πρωτοπόρου Φωστήρα μειώνουν την διαφορά στους 5 βαθμούς – αριθμός που είναι ικανός να καλυφθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου γύρου.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είναι πρώτη σε όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου και αυτό δείχνει την αξία του σημερινού αντιπάλου. Παρ όλα αυτά, είναι δεδομένο πως όλα θα εξαρτηθούν από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς η αξία τους και η εμπειρία που έχουν για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι περιττή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook