Ώρα αποφάσεων (και μάλιστα σοβαρών) στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα προκειμένου να παρθούν (επιτέλους) αποφάσεις.

Η τρωγωδία του Ταύρου οφείλει να φέρει την αφετηρία εξελίξεων στον ΟΦΗ που είναι υποχρεωμένος απέναντι στην ιστορία του και τον κόσμο του να παλέψει μέχρι το τέλος και να μην δείξει δείγματα εγκατάλειψης. Παρά τον χείριστο πρώτο γύρο που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, δεν δικαιούται κανένας να πετάξει “λευκή πετσέτα” μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε η ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ, ανεξάρτητα από την φετινή πορεία, είναι στοιχεία που αναμφίβολα δεν πρέπει να μείνουν στην άκρη.

Σήμερα το απόγευμα, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής όπου καλείται να πάρει αποφάσεις σχετικά με το, μείζον, θέμα του προπονητή αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί με τις μεταγραφές. Όπως αναφέραμε και χθες, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής αποκτηθεί, από επαγγελματική κατηγορία, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται ενίσχυση. Το αντίθετο. Θέλει ποδοσφαιριστές που θα είναι καλύτεροι από εκείνους που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ και παράλληλα να γίνει η προετοιμασία ώστε από την 1η του Φλεβάρη να είναι το ρόστερ καλύτερο από ότι μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook