Μπόντα: «Ο Μποντόρ ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ίμρε Μπόντα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σκιαγραφώντας το προφίλ του Μπόλντισαρ Μποντόρ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν «παίκτη που δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο».

Ο Ούγγρος επιθετικός πέρασε από τον ΟΦΗ αγωνιζόμενος στα «ασπρόμαυρα» για 1,5 χρόνο δίχως όμως να έχει την ίδια επιτυχία με αυτήν με την οποία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Μποντόρ γίνεται ο δεύτερος Μαγυάρος που φοράει την φανέλα του ΟΦΗ και ο Ίμρε Μπόντα δεν είχε καμία αντίρρηση να μιλήσει στον Athletic Radio 104,2 αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του Μποντόρ.

Σχετικά με την εικόνα του Μποντόρ μέσα στον αγωνιστικό χώρο σχολίασε «δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης όμως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Κάνει την δουλειά του μέσα στο γήπεδο, θα εκτελέσει τις οδηγίες του προπονητή του και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Διαθέτει πολύ καλά χτυπήματα φάουλ γιατί έχει πολύ καλό αριστερό πόδι».

«Ενημερώθηκα από το ίντερνετ που ένας ακόμα Ούγγρος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ και εύχομαι να πάει καλά και αυτός αλλά και η ομάδα» ανέφερε ο Ίμρε Μπόντα που συνέχισε «είναι πολύ καλός χαρακτήρας, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΟΦΗ, θα έχουν κάνει την κατάλληλη επιλογή».

Όσον αφορά την θέση του Μποντόρ πρόσθεσε «ο Μποντόρ δεν αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στην Ουγγαρία και δεν έκανε όνομα στην πατρίδα μας. Περισσότερο καιρό αγωνίστηκε στο εξωτερικό παρά εδώ. Εγώ τον γνωρίζω σαν αμυντικό χαφ».