Απολογισμός πρώτου γύρου: Ένα “μαύρο χάλι”…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε στον Ταύρο και το Gentikoule κάνει τον απολογισμό των 15 πρώτων αγωνιστικών.

Την προηγούμενη Κυριακή ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και οι επιδόσεις του ΟΦΗ είναι για… κλάματα. Σε καμία στροφή του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ δεν έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και το τέλος του πρώτου γύρου τον βρήκε στην πέμπτη θέση με 11 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Ο ΟΦΗ σε 15 αγωνιστικές έχασε 18 από τους 45 διεκδικούμενους βαθμούς ενώ την ίδια ώρα ο Φωστήρας είχε μόλις 8 χαμένους βαθμούς.

Όσο για τις εκτός έδρας επιδόσεις του ΟΦΗ, αυτές είναι για κλάματα. Μόλις 2 νίκες είναι ο απολογισμός, κόντρα σε Γλυφάδα, Ηλυσιακό, ενώ έχει 2 ισοπαλίες (με Ιάλυσο, Ηράκλειο) και 4 ήττες. Συνολικά ο ΟΦΗ σε 8 εκτός έδρας παιχνίδια κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς ενώ έχει πετύχει μόλις 5 γκολ από τα 25 που έχει πετύχει συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα. Η μόνη επίδοση για την οποία μπορεί να καυχιέται ο ΟΦΗ είναι η αμυντική αφού διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο για την επίθεση του ΟΦΗ. Έχει πετύχει 25 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, όμως τα 17 από αυτά τα έχει βάλει σε 4 ματς ενώ στα υπόλοιπα 11 έχει πετύχει μόλις 8 γκολ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook