Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τις μεταγραφές του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ που παραμένουν ανοικτά και στόχος είναι να γίνουν τέσσερις προσθήκες. Τι γίνεται με όλες τις περιπτώσεις.

Τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ είναι ανοικτά και άκρως σημαντικά. Η ομάδα έδειξε ότι θέλει μεταγραφική ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και την επίθεση όπου κάνει… μπαμ ότι ο ΟΦΗ θέλει παίκτες με προσωπικότητα και επίπεδο, πολύ ανώτερο από αυτό της κατηγορίας. Στον ΟΦΗ, υποστηρίζουν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τέσσερις με πέντε προσθήκες προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ προκειμένου να τα δώσει όλα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Για την μεσαία γραμμή, είναι επιβεβαιωμένο το ενδιαφέρον για τον Παύλο Μητρόπουλο καθώς ο 25χρονος μέσος θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο και κατά συνέπεια θα μπορεί να είναι διαθέσιμος από την 1η Φεβρουαρίου ενώ από εκεί και πέρα είχε ακουστει το όνομα του Σουλεϊμάν Όμο δίχως ωστόσο ο Αφρικανός να αποτελεί προτεραιότητα για την μεσαία γραμμή. Για τον Όμο πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον και συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του που ωστόσο σταμάτησαν την τελευταία εβδομάδα – κάτι που δείχνει ότι ο Μητρόπουλος αποτελεί τον πρώτο στόχο για την μεσαία γραμμή. Εφόσον πάντως δεν προχωρήσει η υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει ο ΟΦΗ για τον Όμο καθώς ο Αφρικανός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ομάδας.

Όσον αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Άγγελο Χαντί ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του όπου είχε, από κοντά, συζητήσεις με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέμα του παραμένει ανοικτό, ο πρώην παίκτης του Ηρακλή θέλει να έρθει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και μένει να φανεί τι θα γίνει. Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του Καλέ με τον οποίον έχουν γίνει κάποιες επαφές αλλά η κατάσταση έχει παραμένει στάσιμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook