Θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τον Ρούβα θα αντιμετωπίσει σήμερα (14.30 LIVE Athletic Radio 104,2 / GENTIKOULE) ο ΟΦΗ στην Γέργερη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο ΟΦΗ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣΗ και λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Γ εθνικής, που σίγουρα εκεί θα πέσει όλο τοβάρος του, έχει σήμερα επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού θα αντιμετωπίσει τον Ρούβα σήμερα (14.30 LIVE Athletic Radio 104,2 / GENTIKOULE) στην Γέργερη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπολάκης και Πατινιώτης, οι οποίοι θα προφυλαχθούν για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό, καθώς ταλαιπωρούνται απο μικροτραυματισμούς, απο την τελευταία αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Παράλληλα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Πιθαρούλης, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Εκτός θα είναι ακόμη οι τραυματίες Γκούμας και Φαμπίνιο.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες ενημερώθηκαν να βρίσκονται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο, απο όπου θα αναχωρήσει η αποστολή του ΟΦΗ για τη Γέργερη.

Οπως ανακοινώθηκε ο Γιάννης Τσακαλάκης εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού και θα εκπροσωπεί καθημερινά την Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, στις προπονήσεις της ομάδας και όχι μόνο, μαζί με τον Δημήτρη Αποστολάκη.

Παράλληλα, παραμένει η Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους κ.κ. Πολεμαρχάκη, Φασουλά, Τσακαλάκη, η οποία χειρίζεται θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και μεταγραφικές υποθέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook