Ορατότης μηδέν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ του Ρούβα με τον ΟΦΗ ξεκίνησε αλλά διακόπηκε οριστικά στο 10′ λόγω ομίχλης και ενώ η ομάδα της Γέργερης είχε σκοράρει στο 8′ με τον Κεφαλούκο.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στην Κρήτη τις τελευταίες μέρες επηρέασαν το ματς του Ρούβα με τον ΟΦΗ για τα προημιτελικλά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ αφού η ομίχλη έκανε αδύνατη την συνέχιση του ματς αφού δεν υπήρχε ορατότητα!

Το ματς ξεκίνησε υπό δυνατή βροχή και ομίχλη αλλά διακόπηκε οριστικά στο 10′ λόγω έντονης ομίχλης και ενώ η ομάδα της Γέργερης είχε σκοράρει στο 8′ με τον Κεφαλούκο.

Ο Κρασαγάκης περίμενε 10 λεπτά και αλλά δεν καθάρισε η ατμόσφαιρα και έτσι το διέκοψε οριστικά αφού ήταν αδύνατο να συνεχιστεί…..

Το θέμα είναι πότε θα οριστεί να συνεχιστεί καθώς η ΕΠΟ πιέζει να ολοκληρωθεί το Κύπελλο ΕΠΣΗ έως τις 18 Φλεβάρη ενώ θα πρέπει να προηγηθούν και δύο ημιτελικοί. Η ΕΠΣΗ έχει προγραμματίσει την κλήρωση των ημιτελικών για την προσεχή Παρασκευή..

Διαιτητής ο Κρασαγάκης Χ. με βοηθούς τους Παπαδακάκη Γ. και Σφακιανάκη Ε. Μ.

Οι ενδεκάδες

Ρούβας: Χωματάς, Συντιχάκης, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, Μερτίρι, Ντούμος, Αμπνουραχμάνι, Μυλωνάς, Καστελιανάκης, Οικονομόπουλος

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Γ. Κοιλιάρας Δαμιανάκης, Ραπτάκης, Κιάσσος, Κουσίδης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Πόποβιτς, Μαρτσάκης

Μπείτε στο LIVE CENTER του OΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook