Προ των πυλών του ΟΦΗ ο Καλέ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρώην παίκτης του Εργοτέλη βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων 24ωρων.

Οργασμός συζητήσεων έχει ξεκινήσει το τελευταίο 24ωρο με στόχο την αντεπίθεση του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Και όπως φαίνεται, η χθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας έδειξε ότι αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μετά τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση προπονητή με το Νίκο Νιόπλια να βρίσκεται ένα βήμα πριν τις… ανακοινώσεις και τις θετικές εξελίξεις με τον Χαντί, ο επόμενος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται μια ανάσα από τον ΟΦΗ είναι ο Έλτον Καλέ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη για τελευταία φορά πριν την αλλαγή του χρόνου, δεν επέστρεψε ποτέ από την πατρίδα του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο συμπολίτης. Στον ΟΦΗ έχουν συγκεντρώσει τις καλύτερες πληροφορίες, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την αξία του με αποτέλεσμα να κορυφωθούν οι συζητήσεις μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

ΟΦΗ και Καλέ φέρονται να έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του στην Κρήτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook