“Με το Νιόπλια δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βλαστός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι “κάθε παιχνίδι είναι τελικός” και αναφέρθηκε στην παράδοση σκυτάλης στο Νίκο Νιόπλια.

“Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν μπήκαμε αποφασιστικά παρά το δοκάρι. Δεν μπήκαμε τόσο δυναμικά ώστε να πιέσουμε τον αντίπαλο, όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ο πραγματικός ΟΦΗ. Καλό ποδόσφαιρο, αποτελεσματικοί και έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε σαν τελικό το κάθε παιχνίδι” είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ που παρέδωσε την σκυτάλη στο Νίκο Νιόπλια.
Για την έλευση του Νίκου Νιόπλια: “Θα σας τα πει ο ίδιος. Το κομμάτι που είχα πριν και θα συνεχίσω να έχω, υπάρχουν στις σκέψεις μας σε συνεργασία με την Διοικούσα και το Νίκο για κάτι ακόμα. Έχουμε κινηθεί πολύ σωστά και σε θέσεις που χρειάζεται η ομάδα. Θα δούμε αυτήν την εβομάδα. Αυτό είχαμε πει με την διοίκηση, ότι δεν πρέπει να κοιτάζουμε μόνο το σήμερα αλλά και την επόμενη σαιζόν. Ο Νίκος είναι ένα παιδί του ΟΦΗ που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Όταν ο κόσμος βλέπει ότι επιχειρείται μια προσπάθεια αντιλαμβάνεται το αποτέλεσμα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook