“Ο Νιόπλιας είναι μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Κώστας Κιάσσος έδειξε ότι η παρουσία του μόνο θετική είναι για τον ΟΦΗ ενώ συνδύασε την εμφάνιση του και με γκολ.

Ο Κώστας Κιάσσος σκόραρε το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, ενώ ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλός, σε απόδοση. Ο έμπειρος μέσος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό (4-0), ότι «είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά περισσότερο για τους τρείς βαθμούς. Με νοιάζει μόνο η νίκη και ας έβαζε άλλος το γκολ. Αυτα τα παιχνίδια είναι χωρίς επιστροφή και πρέπει να κερδίζουμε. Εχω ξαναπεί ότι η διάρκεια είναι το ζητούμενο. Δεν γίνεται στην έδρα μας να είμαστε τόσο καλοί και εκτός έδρας, να παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και εκτός έδρας. Θέλει δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες για να το πετύχουμε αυτό». 

Για την έλευση του Νίκου Νιόπλια, ο Κώστας Κιάσσος τόνισε ότι «είναι ένας μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου. Με την έλευση του στην ομάδα, μόνο θετικά πράγματα θα φέρει». 

Ενώ για το στραβοπάτημα του Φωστήρα στα Ζωνιανά(0-0), ανέφερε ότι «όσο μειώνεται η διαφορα απο την πρώτη θέση, τόσο το καλύτερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook