Αποκλειστικό: Το τηλεφώνημα του Γκατούζο και το “όχι” του “Πέρο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, μετά τον Μακρή, είχε στο στόχαστρο και τον Αλέξη Περογαμβράκη αλλά ο τελευταίος επέλεξε να παραμείνει στο Ηράκλειο και να αποτελέσει μέλος της νέας προσπάθειας.

Μπορεί στην Ιταλία να έχουν έμφαση στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως είχε γραφτεί με την Λιβόρνο, όμως η πραγματικότητα είναι ότι άλλη ομάδα της γειτονικής χώρας έδειξε ενδιαφέρον για τον Αλέξη Περογαμβράκη. Και αυτή ήταν η Πίζα του Τζενάρο Γκατούζο, νυν ομάδα ενός άλλου πρώην παίκτη του ΟΦΗ, του Γιώργου Μακρή.

Ήταν γνωστό από πέρυσι ότι ο Γκατούζο εκτιμούσε πάρα πολύ την ποδοσφαιρική αξία των Μακρή, Περογαμβράκη με τους οποίους είχε άριστη συνεργασία καθ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο Γκατούζο τηλεφώνησε στον Αλέξη Περογαμβράκη εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για να τον πάρει στην Πίζα που έχει στόχο την άνοδο από την Γ κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τηλεφώνησε στον αρχηγό του ΟΦΗ γνωστοποιώντας του, το ενδιαφέρον της Πίζα για να μετακομίσει στην γειτονική χώρα. Ο Γκατούζο είπε στον Αλέξη Περογαμβράκη ότι θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά αλλά με την υποσημείωση ότι ο ΟΦΗ δεν θα είχε στόχο την άνοδο.

“Αν υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο, τότε να μείνεις στον ΟΦΗ και να γνωρίζεις ότι η εκτίμηση μου προς εσένα είναι μεγάλη” είπε ο Γκατούζο στον Περογαμβράκη. Ο αρχηγός του ΟΦΗ αφού ευχαρίστησε τον Γκατούζο για το ενδιαφέρον του, αρνήθηκε ευγενικά επιλέγοντας να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” και να αποτελέσει ένα σημαντικό στέλεχος της προσπάθειας που επιχειρείται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook