Η “αρπαγή” του Μπουρσέλη και η θέληση ΟΦΗ – παίκτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε δύο 24ωρα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αντώνη Μπουρσέλη στον ΟΦΗ με το νεαρό μέσο να πείθεται από την προσπάθεια των επόμενων χρόνων και όχι μόνο.

Το φλερτ ΟΦΗ – Μπουρσέλη χρονολογείται από τις αρχές του χρόνου όταν η ομάδα εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εργοτέλη. Ωστόσο, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον συμπολίτη μέσα στον τελευταίο μήνα είχαν ως αποτέλεσμα την στάση αναμονής από την πλευρά του ΟΦΗ. Παρότι ο Μπουρσέλης είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον, στον ΟΦΗ περίμεναν τις οριστικές εξελίξεις στον Εργοτέλη προκειμένου να κάνουν την κίνηση τους.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τον Μπουρσέλη είχε προσεγγίσει τόσο ο Πλατανιάς, όσο και μάνατζερ που λειτουργούσε για λογαριασμό της Χανιώτικης ΠΑΕ. Έτσι, του κατατέθηκε επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την προϋπόθεση να πάει δανεικός στον Κισσαμικό μέχρι το τέλος της σαιζόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι λίγη ώρα μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athleticradio.gr, Χανιώτικα ΜΜΕ είχαν λεπτομέρειες για τον “γάμο” μεταξύ του Μπουρσέλη και του Πλατανιά ενώ κύκλοι από τις δύο ΠΑΕ του νομού (Πλατανιάς, Κισσαμικός) επιβεβαίωναν την μεταγραφή.

Στα Χανιά δεν περίμεναν την ρελάνς του ΟΦΗ ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε τόσο η προσέγγιση, προς την πλευρά του παίκτη, του Γιάννη Πολεμαρχάκη όσο και το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί η συμφωνία με το Νίκο Νιόπλια. Ο Μπουρσέλης αντιλήφθηκε ότι ακόμα και δεν επιτευχθή φέτος ο στόχος της ανόδου, στον ΟΦΗ χτίζουν μια ομάδα με ειδικότερο βάρος για τα επόμενα χρόνια. Ο 21χρονος μέσος έδειξε πόσο πολύ ήθελε να πάει στον ΟΦΗ και μόλις έγιναν οι τελευταίες συζητήσεις άφησε στην άκρη τον Πλατανιά, παρότι του δινόταν το κίνητρο να αγωνιστεί σε μεγαλυτερες κατηγορίες από αυτήν που αγωνίζεται τώρα ο ΟΦΗ, λέγοντας το “ναι” στην πρόταση για πολυετές συμβόλαιο. Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 21 χρονών αλλά παραμένει προσγειωμένος και χαμηλών τόνων που όλοι έχουν να λένε ότι πρόκειται για εργατικό αθλητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook