Μετάθεση – “λουκούμι” για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η δεύτερη μετάθεση της αγωνιστικής δίνει πλέον το δικαίωμα στο Νίκο Νιόπλια να έχει στην διάθεση του, για το παιχνίδι με την Κηφισιά, όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Με την μετάθεση της αγωνιστικής για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, πλέον ο ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια μίνι – προετοιμασία μετά τις ριζικές αλλαγές που έγιναν τον Ιανουάριο σε ρόστερ και τεχνικό τιμ. Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για σημαντικό χρονικό διάστημα προκειμένου ο ΟΦΗ να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει του σπουδαίου αγώνα με την Κηφισιά που πλέον μετατίθεται για τις 21 Φεβρουαρίου.

Το ότι η αγωνιστική μετατίθεται, είναι γεγονός που αξίζει να αναφερθεί καθώς εφόσον δεν είχε παρθεί η απόφαση τότε ο ΟΦΗ θα πήγαινε στο παιχνίδι με την Κηφισιά δίχως τους Φουκαράκη, Μπουρσέλη, Πίτσο και Νάστο που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Μετά την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, ο Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του όλο το ρόστερ του ΟΦΗ πηγαίνοντας σε ένα παιχνίδι – άκρως σημαντικό – με όλο το οπλοστάσιο της ομάδας να είναι παρόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook