Από τον Σάμσον και τον Μπόατενγκ στον Γουόρντεν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή την μεταγραφή του Έρικ Γουόρντεν, το Gentikoule κάνει ένα flash back στους Γκανέζους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ.

Τσαρλς Σάμσον (2001 – 2002)
Ο Γκανέζος ήρθε πακέτο από την Καλαμάτα μαζί με Μπελεβώνη και Σοάρες ωστόσο δεν είχε το ίδιο επιτυχές πέρασμα από την Κρήτη. Παρά το γεγονός ότι στην Καλαμάτα έκανε πολύ καλή χρονιά, ο Σάμσον αποχώρησε παίζοντας μόνο σε 4 ματς ενώ στην συνέχεια δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στην καριέρα του.

Ντέρεκ Μπόατενγκ (2002 – 2003)
Αποκτήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του 2003 και παρά το γεγονός ότι βοήθησε στα πρώτα παιχνίδια, η καριέρα του στον ΟΦΗ έληξε άδοξα σε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη όταν υπήρξαν… προστριβές με κάποιους φιλάθλους της ομάδας με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ξανά. Συνολικά, αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ.

Πίτερ Οφορίκουε (2005 – 2007)
Ο Γκανέζος επιθετικός ήρθε σαν μεγάλο όνομα μιας ήδη είχε κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Στον ΟΦΗ είχε μια καλή παρουσία στον 1, 5 χρόνο που παρέμεινε στο Ηράκλειο πετυχαίνοντας 9 γκολ. Η καριέρα του στην ομάδα έληξε το 2007 όταν έφυγε για διακοπές και δεν… ξαναγύρισε!

Σαΐμπου Γιακούμπου (2010-2011)
Ο Γιακούμπου ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2010 μετά από μια διετία στην Τουρκία που από ότι φαίνεται είναι και η χώρα στην οποία στέριωσε αφού αγωνίζεται εκεί και τα τελευταία 3 χρόνια. Ο μικρόσωμος Γκανέζος επιθετικός άφησε το στίγμα του στην χρονιά που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ωστόσο το καλοκαίρι του 2010 έφυγε για την Κύπρο και την Ένωση Παραλιμνίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook