Χαντί: “Με δελέασε το concept της διοίκησης του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόλυτος ήταν ο Άγγελος Χαντί για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ αναλύοντας τους λόγους που τον έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και αναφερόμενος στα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ τόνισε ότι «είναι θετικό ότι ξεκίνησα καλά, αλλά σημασία έχει η διάρκεια».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαντί

Για το ότι ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική: «ΟΦΗ και Γ΄ Εθνική δεν πάνε μαζί. Όπως και ο Άρης και Γ’ Εθνική δεν πάνε μαζί. Είναι μεγάλες ομάδες».

Για το ότι επέλεξε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική: «Πήρα ένα ρίσκο, αλλά η αλήθεια είναι ότι με δελέασε το concept και όλα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Επίσης κίνητρο ήταν και ο προπονητής. Ήθελα να αγωνίζομαι σε μεγάλη ομάδα και ο ΟΦΗ όπου και να παίζει είναι μεγάλη ομάδα. Πολλοί είπαν ότι ήταν πισωγύρισμα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ».

Για την αποχώρηση του Εργοτέλη -όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν- από το πρωτάθλημα της Football League: «Έχει γίνει συχνό φαινόμενο οι ομάδες να παίρνουν την κάτω βόλτα. Με λυπεί αυτό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι προσωπικότητα και σου βγάζει τον σεβασμό και την πειθαρχία. Έχει χαράξει τη δικιά του πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για το πέρασμά του από τον Ηρακλή: «Ήρθα με άλλες προσδοκίες και άλλα όνειρα. Δεν πήγαν όπως θα ήθελα τα πράγματα στον Ηρακλή, αλλά δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Αλλιώς τα νόμιζα, αλλιώς ήρθαν. Έφυγα σαν φίλος από τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει αρνητική σκέψη για τον Ηρακλή και τον προπονητή του. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Ηρακλή είδα αυτό που λέγανε. Είναι οικογενειακό το κλίμα. Όλοι με αγκάλιασαν. Τους ευχαριστώ πολύ. Η φωτογραφία που είχαμε βγάλει είναι σημαντική γιατί φάνηκε ότι εκτίμησαν τον χαρακτήρα μου, αλλά με εκτίμησαν και σαν προσωπικότητα».

Για τη νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ: «Το περίμενα γιατί το θέλανε πάρα πολύ. Το γνωρίζω. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα και σίγουρα με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Λεοζίνιο, τα παιδιά πήραν το διπλό. Πίστευα και πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, ότι θα καταφέρει να ξεχωρίσει».

Για  την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου: «Νομίζω παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή και από τον προπονητή στους παίκτες. Τότε έχουν εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει στους παίκτες. Ο Παπαδόπουλος έδειξε σε όλα τα παιδιά εμπιστοσύνη και αυτό βγήκε».

Για το ότι μιλάει με καλά λόγια τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Λέω αυτά που πιστεύω και βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου. Ήθελα να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα στον Ηρακλή, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός προπονητής και ότι οι παίκτες είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Για την κριτική που ασκήθηκε στον Ηρακλή: «Όταν τα αποτελέσματα δεν πήγαιναν καλά, στη Θεσσαλονίκη αρέσει πολύ η κριτική, λέγανε για παίκτες Β’ Εθνικής. Αυτό πείσμωσε τα παιδιά. Δεν είναι εύκολη η Β’ Εθνική. Στην Α’ εθνική παίζεις πιο εύκολα γιατί είναι κατηγορία ποιότητας. Υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και καλύτεροι συμπαίκτες. Σπάνια σε ομάδα Γ’ Εθνικής θα έχεις καλούς συμπαίκτες. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι εύκολα, αλλά δεν είναι. Τα παιδιά στάθηκαν επάξια στην Α’ εθνική».

Για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ηρακλή: «Είχα καλή σχέση με πολλούς. Όλοι πάνε για καφέ με όλους στον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κλίκα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook