“Το πιο δύσκολο παιχνίδι του ΟΦΗ είναι με εμάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς, Γιώργος Γουμάγιας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 – εξέφρασε τον σεβασμό του για τον ΟΦΗ και τόνισε ότι “με τις κινήσεις που έγινε, ξαναμπαίνει στο κόλπο της ανόδου”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γουμάγιας στον Αthletic Radio 104,2

Για την ήττα από την Επισκοπή: “Είχαμε ξεκινήσει με στόχο την άνοδο, όπως και ο ΟΦΗ έχοντας καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το αποτέλεσμα με την Επισκοπή μας έφερε πίσω αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρέπει να διεκδικείς τα πάντα. Όταν κάποιος είναι αθλητής βάζει πάντα στόχους. Βέβαια για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι αλήθεια πως είναι δύσκολα πράγματα και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο”.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής: “Για την ομάδα της Κηφισιάς είναι ιστορικά παιχνίδια. Ο ΟΦΗ αδικείται που αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία. Καλό είναι αυτές οι ομάδες να βρίσκονται εκεί που αξίζουν να βρίσκονται, δηλαδή στην Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις που έκανε, έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι. Έχει μείνει πίσω και το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει άγρια ομορφιά και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Για το ότι η Κηφισιά έμεινε εκτός στόχων: “Ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα. Σε μια χρονιά πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Ένα κακό ξεκίνημα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Έχω τύχει να είμαι σε μια ομάδα που στον πρώτο γύρο ήμασταν πρώτοι και στον δεύτερο να παλεύουμε για την παραμονή”.

Για την Γ Εθνική: “Γήπεδα με πλαστικό τάπητα δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία γιατί είναι επικίνδυνα για τους αθλητές. Θεωρώ ότι το γήπεδο είναι ένας σοβαρός λόγος. Αν θυμάμαι καλά, όταν αγωνιζόταν στην Γ Εθνική δεν είχε αγωνιστεί ποτέ σε γήπεδο με πλαστικό. Για φανταστείτε τον ΟΦΗ να έπαιζε συνέχεια στο “Γεντί Κουλέ” ή σε γήπεδα με πλαστικό τάπητα. Τα γήπεδα της Γ Εθνικής είναι δύσκολα. Να πω ότι ήταν καλής ποιότητας, τώρα αυτά δεν είναι και καλά γήπεδα. Φοβάσαι να πέσεις ή να κάνεις ένα τάκλιν. Ειδικά οι ομάδες που έρχονται από την Σούπερ Λιγκ, χρειάζεται χρόνο. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο του”.

Για το αν θα έχει διαφορές το παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου: “Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ο ΟΦΗ θα είναι καλύτερος, μέσα στην έδρα του θα είναι σίγουρα καλός. Το πως θα εμφανιστεί στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα άλλο θέμα. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι”.

Για την Κηφισιά: “Η Κηφισιά είναι μια πολύ φιλόξενη και όσοι έρχονται στο γήπεδο μας ευχαριστιούνται να βλέπουν το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κόσμο, τουλάχιστον όσοι έρχονται – αυτοί οι ηρωικοί που εμφανίζονται στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα με μεγάλη οργάνωση και μακάρι να το πετύχουμε. Η Κηφισιά προσπαθεί να περάσει μια νοοτροπία ότι πρέπει να κάνεις πάντα πρωταθλητισμό”.

Για το αν έχει ο ΟΦΗ ελπίδες ανόδου: “Όλα είναι πιθανά. Αυτή η αγωνιστική είναι κρίσιμη γιατί παίζουν όλοι με όλους. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να κάνει στραβοπατήματα και να περιμένει να δει τι θα κάνουν οι άλλοι. Επειδή έχω δει τα προγράμματα όλων των ομάδων, το πιο θεωρητικά παιχνίδι του ΟΦΗ είναι κόντρα σε εμάς. Ο Φωστήρας έχει δείξει μια σταθερότητα, δεν χάνει και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Δεν πρέπει να τον αποκλείσει κανένας γιατί τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και εν μέσω προβλημάτων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σέβομαι αυτήν την προσπάθεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook