Έλαμψαν Βάντο – Ταυλαρίδης, θέλει δουλειά στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους Ταυλαρίδη, Βάντο να κάνουν πολύ καλό ντεμπούτο, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εργοτέλη δείχνοντας βελτίωση αλλά και ότι θέλει ενίσχυση στην επίθεση.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έκαναν εξαιρετικό ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν δύο σημαντικές μονάδες στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ταυλαρίδης εξαφάνισε τον Μάριο Μπούντιμιρ ενώ ο Βραζιλιάνος έκανε κτήμα του την αριστερή πλευρά παίζοντας ως αριστερό μπακ.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ ήταν ελάχιστα επικίνδυνος στην επίθεση δείχνοντας ότι χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα αλλά και… ενίσχυση. Και μένει να φάνει τις επόμενες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα πόσο θα βελτιωθεί η ομάδα με τις προσθήκες που θα γίνουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Kάρολ,Βερόν (45′ Ρόβας), Γαλανόπουλος,Ταυλαρίδης, Βάντο,Καλάιτζιτς (45′ Ουκάρ),Καμπάνταης,Γεωργίου(45′ Σόουζα),Παπουλής (68′ Πίτσος) ,Κάται(45′ Ζορμπας),Σουμπίνιο (45′ Μποντόρ).

Eργοτέλης: Πίρσον(46′ Αθανασίου),Βίσιο(45′ Ντάτομο),Χίμπλιγκερ (45′ Γιοβάνοβιτς),Ολίσε(72′ Μπέτο),Φραγκουλάκης (45′ Κουτσιανικούλης), Ρομάνο(61′ Ρέντζας),Λεάλ(61′ Χαντί),Κυριακίδης (45′ Τζούνιορ),Μπούντιμιρ(72′ Μπρούνο),Γιαλούσης(73′ Σασιασβίλι),Σαρρής.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook