34 ποδοσφαιριστές έχουν παίξει την φετινή σαιζόν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την συμμετοχή τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο αριθμός εκείνων που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι έφτασαν τους 34!

Κόντρα στην Κηφισιά έκαναν ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ οι Δερμιτζάκης, Μπουρσέλης, Φουκαράκης και Νάστος με αποτέλεσμα ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ο παραπάνω αριθμός (34) δείχνει ότι οι προπονητές που πέρασαν φέτος από τον πάγκο του ΟΦΗ (Σεροπιάν, Γκουλής, Νιόπλιας) ανακάτεψαν αρκετά την τράπουλα και δεν στηρίχθηκαν σε έναν μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, κατά μια έννοια πρόκειται για έναν φυσιολογικό αριθμό που έχει εξήγηση: Ο ΟΦΗ συνέχιζε να κάνει μεταγραφές μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη ενώ προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στις δύο διοργανώσεις που μέχρι πρότινος συμμετείχε ο ΟΦΗ (πρωτάθλημα, κύπελλο) ενώ αρκετοί από εκείνους δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ της ομάδας.

Τερματοφύλακες

Κασμερίδης, Βλάχος, Δασκαλάκης, Δερμιτζάκης

Αμυντικοί

Βιγιαφάνε, Δαμιανάκης, Κώτσιος, Μπολάκης, Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Ραπτάκης, Φαζός

Μέσοι

Γκούμας, Καλέ, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομνηνός, Κοντογιάννης, Κουσίδης, Μπουρσέλης, Νάστος, Πατηνιώτης, Φαμπίνιο, Φουκαράκης, Φραγκουλάκης

Επιθετικοί

Χαντί, Γουόρντεν, Ευσταθίου, Μαρτσάκης, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Σακλαμάκης, Σαχινίδης, Τζέκος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook