Πίτσος: “Αν κάνουμε το απόλυτο θα είμαστε πρωταθλητές”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μηνάς Πίτσος με δηλώσεις που έκανε στο Κρήτη Tv εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ αλλά και ότι η ομάδα θα είναι εκείνη που θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της χρονιάς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι ήταν και δική του επιδίωξη να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο για να κλείσει ουσιαστικά την καριέρα του, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια: «Είναι γεγονός ότι μας βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα. Υπάρχουν ακόμα 12 ματς και η διαφορά είναι 9 βαθμοί. Αν εμείς κάνουμε το απόλυτο, θα είμαστε πρωταθλητές. Την ομάδα τη ζούμε καθημερινά. Είναι πραγματικά καλή ομάδα ο ΟΦΗ. Με καλούς παίκτες και πλέον με καλό σύνολο».

Μάλιστα, εξέφρασε και την  πίστη του για την επίτευξη του στόχου: «Ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα. Βγάζει υγεία παντού, υπάρχει ταλέντο σε όλους τους τομείς. Ξέρουμε ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αλλά εφόσον κάνουμε το απόλυτο, θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και βλέποντας το πρόγραμμα, σίγουρα υπάρχουν μας που χρειάζονται προσοχή. Αν είμαστε σοβαροί, δεν μπορούμε να φοβόμαστε τίποτα και θα κάνουμε μόνο νίκες ως το τέλος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook