Συγκλονίζει η οικογένεια του Λευτέρη: “Ο Λευτέρης εκεί ψηλά ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λευτέρης έφυγε από την ζωή πριν από λίγες εβδομάδες και η αγάπη που τον ένωνε με τον ΟΦΗ ήταν τέτοια που θα παραμείνει αιώνια. Η οικογένεια του Λευτέρη με επιστολή της προς τα ΜΜΕ συγκλονίζει για τον Λευτέρη και την αγάπη τους για τον ΟΦΗ.

Λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, ο πατέρας του Λευτέρη επισκέφτηκε τα δημοσιογραφικά θεωρεία του “Γεντί Κουλέ”. Ο Λευτέρης έδινε τον δικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια και παρότι περνούσε αυτό τον δύσκολο δρόμο, δεν σταματούσε να ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ.

Η οικογένεια του Λευτέρη Βλαστού έδωσε στα ΜΜΕ την παρακάτω επιστολή που πραγματικά λυγίζει σίδερα.

“H oικογένεια του Λευτέρη Βλαστού, που έφυγε λίγες μέρες πριν απο κοντά μας, αισθάνεται έντονα την ανάγκη, να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση τους, στην πεντάχρονη μάχη του παιδιού μας με την επάρατη νόσο.
Η ιαχή της εξέδρας «Λευτέρη ζείς, για πάντα ΟΦΗτζής» και η σιγή τη Θύρας 4 για ένα ημίχρονο, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, γρήγορα να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, που δικαιούται να ανήκει.

Και φανταζομαστε απο τώρα και το Λευτέρη μας, κάπου εκεί ψηλά, να ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία και να πανηγυρίζει κατενθουσιασμένος.

Αλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.
ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ!
ΖΗΤΩ οι υπέροχοι φίλαθλοι του!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook