Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ και σας προσφέρει στο πιάτο όλους τους παίκτες του ΟΦΗ έναν προς έναν.

Γιάννης Δερμιτζάκης

Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους παίκτες της Γλυφάδας. Καθάρισε όποια φάση πήγε στην περιοχή του με σταθερές εξόδους.

Ανέστης Νάστος

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως στόπερ και στο δεύτερο ως αμυντικός μέσος. Ανταπεξήλθε αποτελεσματικά και στις δύο θέσεις ενώ όταν ανέβηκε στην μεσαία γραμμή κέρδισε όλες τις μάχες της μεσαίας γραμμής.

Μάνος Φαζός

Έπαιξε ως δεξί στόπερ σε αυτό το 3-5-2 του Νιόπλια. Έβγαλε σωστά την μπάλα προς τα μπροστά και δεν είχε σχεδόν καθόλου δουλειά.

Ηλίας Κώτσιος

Έπαιξε ως αριστερό στόπερ και δεν είχε πρόβλημα με τους επιθετικούς της Γλυφάδας. Όταν ο Νιόπλιας το γύρισε σε 4-3-3 ήταν θεατής του δευτέρου ημιχρόνου.

Κώστας Κιάσσος

Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο πατώντας πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ βγαίνοντας αρκετές φορές στην επίθεση κάνοντας συντήρηση δυνάμεων μιας και το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς.

Μιχάλης Φραγκουλάκης

Ακόμα ένα μεστό παιχνίδι από τον “Φράγκι”. Παίζοντας μπροστά από τα στόπερ δίνει μεγάλες βοήθειες στην μεσαία γραμμή και από τα πόδια του περνούν αρκετές μπάλες. Μοίραζε σωστά το παιχνίδι του ΟΦΗ και δεν πιέστηκε από τους γηπεδούχους.

Άγγελος Χαντί

Μπορεί να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων όμως και πάλι δείχνει ότι είναι βαρόμετρο για την κατηγορία. Πέτυχε γκολ με ωραίο τελείωμα. Ποιος άλλος παίκτης σε τρία παιχνίδια μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ;

Έλτον Καλέ

Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κλειδώνοντας τη νίκη του ΟΦΗ και επιθετικά έδειξε αρκετές αρετές, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν βοήθησε καθόλου τον Κώτσιο με αποτέλεσμα να βγαίνουν παίκτες συνεχώς στην πλάτη του.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Ο Κροάτης δεν βγαίνει από την 11αδα ούτε με… σφαίρες. Και όχι άδικα γιατί κάνει μεγάλη και αθόρυβη δουλειά. Με το Νιόπλια στον πάγκο, ο Πόποβιτς πιέζει συνεχώς, δείχνει μεγάλη διάθεση και κυνηγάει κάθε διεκδικήσιμη μπάλα.

Αλέξης Περογαμβράκης

Δεν σκόραρε μετά από αρκετά παιχνίδια αλλά αυτό μόνο από τύχη δεν συνέβη. Είχε ευκαιρίες για γκολ και στο τέλος αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες.

Έρικ Γουόρντεν

Ο Γκανέζος δείχνει ότι είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, μπορεί να φτιάξει φάσεις από μόνος του όμως υστερεί στον τομέα της τακτικής. Όταν αποκτήσει και αυτό το στοιχείο τότε θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο για τον ΟΦΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Κοιλιάρας

Με την είσοδο του ο Νίκος Νιόπλιας άλλαξε τον σχηματισμό του ΟΦΗ από 3-5-2 σε 4-3-3 και επανήλθε η κατάσταση που έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια. Ανεβασμένος με το Νιόπλια στον πάγκο, ο Κοιλιάρας έχει αλλάξει αρκετά τον ΟΦΗ ενώ από τα δικά του πόδια ξεκινάει το τρίτο γκολ.

Αντώνης Μπουρσέλης

Ο νεαρός μέσος μπήκε και έδωσε πνοή στην μεσαία γραμμή. Έτρεξε αρκετά, δεν δίστασε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και είναι δεδομένο πως μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

Βασίλης Σαχινίδης

Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί ο 29χρονος επιθετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook