Σκούφος: «Ο ΟΦΗ τώρα είναι μία… άλλη ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Σκούφος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Ο παίκτης της Κρουσανιώτικης ομάδας, Θοδωρής Σκούφος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ πιστέυω οτι θα κάνει την ανατροπή και θα ανέβει. Τον έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές φέτος σε πρωτάθλημα. Κύπελλο και φιλικά αλλά τώρα είναι μία άλλη ομάδα. Έχει παίκτες που κάνουν την διαφορά. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρει στο τέλος. Είναι κίνητρο για μας να κερδίσουμε. Θα πάμε για το καλύτερο. Ναι μεν θέλουμε να κερδίζει ο ΟΦΗ αλλά πρέπει να τον… πικράνουμε και κοιτάξουμε την ομάδα μας όπου θέλουμε νίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς που μας απομένουν. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μου αρέσει ο ΟΦΗ όπως είναι τώρα. Ξέρει που πατάει και τώρα είναι ομάδα… Φούτμπολ Λιγκ τουλάχιστον. Θα είναι κρίμα να μην ανέβει. Ο Φωστήρας δεν είναι καν η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Νομίζω οτι η Τριγλία είναι καλύτερη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου να έρθει στο γήπεδο να δει το ματς. Οι Κρουσανιώτες περιμένουν το ματς πως και πως και θέλουμε να τους δώσουμε μία χαρά γιατί το χωριό έχει περάσει δύσκολες στιγμές τελευταία. Έχουμε όλοι σοκαριστεί από τις απανωτές τραγωδίες και επειδή μας στηρίζουν οφείλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και την νίκη για κείνους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook