Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Γιάννης Δερμιτζάκης

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και δεν χρειάστηκε να παρέμβει. Στο γκολ που δέχτηκε δεν φέρνει εύθυνη καθώς τον στην έξοδο ο Ζανέλαρης.

Κώστας Κιάσσος

Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Στο 0-0 κάνει την φάση του αγώνα όταν σώζει την εστία της ομάδας από σίγουρη παραβίαση. Πολυθεσίτης, τελείωσε το παιχνίδι ως αριστερό μπακ.

Γιάννης Κοιλιάρας

Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια την φετινή σαιζόν. Δεν βρήκε χώρους για να απειλήσει από τα αριστερά όμως χρεώνεται την ασίστ στο δεύτερο γκολ που βρίσκει έξυπνα τον Πόποβιτς για το 2-1.

Μάνος Φαζός, Ηλίας Κώτσιος

Μια από τα ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα αν και στο πρώτο 20λεπτο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ τις τρεις φάσεις, βρέθηκαν εκτεθειμένοι επειδή ήταν ψηλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να βγουν τρεις μπαλιές στις πλάτες τους.

Ανέστης Νάστος

Έδωσε αρκετές μάχες στο πρώτο ημίχρονο αν και ήταν τέτοιος ο ρυθμός του αγώνα που δεν ακούμπησε την μπάλα αρκετές φορές.

Μιχάλης Φραγκουλάκης

Προσπάθησε να βρει ρυθμό αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε αρκετές μπάλες στα πόδια του και έβγαλε σωστά την ομάδα στην επίθεση.

Άγγελος Χαντί

Δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων ωστόσο και πάλι θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν πιο εύστοχος στο πρώτο ημίχρονο.

Έλτον Καλέ

Παρότι δεν σκόραρε, ο Βραζιλιάνος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΟΦΗ. Βρήκε πολλές φορές την εστία, ήταν διαρκής απειλή για την άμυνα του ΠΑΟΚ και είχε αρκετές προσπάθειες για γκολ.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Σκόραρε την κατάλληλη στιγμή πετυχαίνοντας το 7ο φετινό του τέρμα. Δεν φάνηκε και τόσο πολύ καθώς ο ΟΦΗ επέλεξε να παίζει κυρίως από τα αριστερά με τον ίδιο να αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Αλέξης Περογαμβράκης

Είχε αρκετές φάσεις για γκολ και με δική του προσωπική ενέργεια (κυνηγώντας την φάση μέχρι τέλους) σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αντώνης Μπουρσέλης

Ο νεαρός μέσος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ. Πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αρχίζει σιγά – σιγά να βρίσκει τα πατήματα του και είχε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Βασίλης Σαχινίδης

Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook