Τρεις μήνες ενός άλλου ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκεί που στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, ο ΟΦΗ απείχε 17 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι μεταγραφές του Γενάρη, ο Νιόπλιας και η επιστροφή των έξι βαθμών. Σε 5 αγωνιστικές ο ΟΦΗ διέγραψε την κάκιστη πορεία του πρώτου γύρου.

Η ήττα από την Τριγλία Ραφήνας στις 6 Δεκεμβρίου τον είχε απομακρύνει 17 βαθμούς από την κορυφή. Βρέθηκε ακόμα και λίγο πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη με αποτέλεσμα να αρχίσει μια τρελή κουβέντα γύρω από το μέλλον του ΟΦΗ. Γιατί μόνο “τρελοί” μπορούσαν να χαρακτηριστούν όλοι όσοι τον έβαζαν σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ο Δεκέμβριος φέρνει τον ΟΦΗ με τρεις συνεχόμενες νίκες (Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Ηλυσιακό) και στις αρχές του 2016 έρχεται και η επιστροφή των έξι βαθμών. Παραμονές του αγώνα με τον Φωστήρα η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς ωστόσο η ήττα στον Ταύρο την εκτοξεύει ξανά στους 11 βαθμούς.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και η άνοδος έχει απομακρυνθεί οριστικά όμως ο ΟΦΗ δεν πετάει λευκή πετσέτα. Η Διοικούσα φέρνει έναν από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς ενώ οι μεταγραφές που γίνονται δίνουν την γεύση ενός ρόστερ επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ο ΟΦΗ με 4 παιχνίδια στην Κρήτη και ένα στην Αθήνα (Κηφισιά) συγκεντρώνει αμέσως – αμέσως 15 βαθμούς ενώ την ίδια ώρα ο Φωστήρας έχει απολογισμό μόλις 2 νίκες και η Τριγλία τρεις.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και μετά τη νίκη επί του Ηρακλείου σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση ενώ κάθε Κυριακή ανεβαίνει και μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά τη νίκη του στην Κηφισιά πάει τρίτος και μετά το 2-1 επί της Γλυφάδας βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με την Τριγλία Ραφήνας. Μετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, ο ΟΦΗ για πρώτη φορά μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στο -3 και όλα εξαρτώνται από εκείνον.

14 (!) ολόκληροι βαθμοί αφαιρέθηκαν από το αρνητικό πρόσημο με τον ΟΦΗ να διαγράφει ολόκληρο τον πρώτο γύρο μέσα σε πέντε, μόλις Κυριακές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook