Ο έλεγχος των νέων παικτών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τι έκαναν οι «νέοι» στο φιλικό με τον Εργοτέλη και την εικόνα που παρουσίασαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.

Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που φόρεσαν για πρώτη φορά την φανέλα του ΟΦΗ (Ταυλαρίδης, Κάταϊ) ή και κάποιοι άλλοι που ναι μεν είχαν αγωνιστεί αλλά όχι μπροστά στον κόσμο της ομάδας (Σόουζα, Βάντο).

Εμείς λοιπόν αναλάβαμε να κριτικάρουμε τον καθένα από αυτούς και το Gentikoule βάζει τον έλεγχο των νέων προσώπων του ΟΦΗ…

Κάρολ: Ο Βορειοιρλανδός γκλολκίπερ δεν είχε… δουλειά στο χθεσινό παιχνίδι. Όσες φορές χρειάστηκε να παρέμβει, το έκανε και δίχως πρόβλημα μάλιστα. Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, πέρα από μια περίπτωση, αλλά δείχνει ότι θέλει χρόνο για να συνεργαστεί με την άμυνα του.

Ταυλαρίδης: Ο 31χρονος αμυντικός του ΟΦΗ έλαμψε στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Μπουντιμίρ εξουδετερώνοντας πλήρως τον επιθετικό του Εργοτέλη. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, κέρδισε όλες τις μονομαχίες στον αέρα κόντρα στον Κροάτη επιθετικό ενώ στα συν του το γεγονός ότι είχε καλή συνεργασία τόσο με τον Γεωργίου όσο και με τον Σόουζα.

Βάντο: Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ απέδειξε και μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι έδειξε τρομερή συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, για ακόμα μια φορά, παρουσιάζοντας μαχητικότητα και αυταπάρνηση. Κυνηγούσε κάθε χαμένη μπαλιά, δεν σταμάτησε να τρέχει ενώ χάρις στην άψογη τεχνική κατάρτιση του έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ παρά το γεγονός ότι όταν έπαιξε σε αυτήν την θέση δεν έκανε κάτι ουσιαστικό.

Μποντόρ: Ο Ούγγρος έδειξε ότι βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Όμως η ποιότητα που διαθέτει έγινε φανερή μέσα από κάποιες μεταβιβάσεις του αλλά και από κάποιες εξάρσεις που είχε στο παιχνίδι του. Απτό δείγμα γραφής δεν φανέρωσε πάντως και δεν μπορεί να κριθεί.

Κάταϊ: Ο νεαρός Σέρβος ήταν ωσεί παρόν στο πρώτο ημίχρονο όμως μην ξεχνάμε ότι έπαιξε στο φιλικό έχοντας κάνει μόλις δύο με τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Πάντως τα στοιχεία που γνωρίζουμε, τα έδειξε μέσα από ατομικές προσπάθειες όπως είναι η υψηλή τεχνική και η ταχύτητα.

Σόουζα: Ο υψηλόσωμος αμυντικός συνέχισε με το ίδιο τέμπο που έδειχνε και στο Καρπενήσι. Γρήγορες και σωστές τοποθετήσεις, καλή συνεργασία με τον Ταυλαρίδη ενώ έδειξε ότι έχει την ικανότητα να βγάλει την μπάλα από την άμυνα του δίχως να την στείλει στην… Αγία Βαρβάρα. Μυαλωμένος και έξυπνος παίκτης, μπορεί να βοηθήσει αρκετά τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook