Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΟΦΗ “έπνιξε τον Πανιώνιο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαία νίκη για την ομάδα πόλο του ΟΦΗ στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στην Α2. Η ομάδα του Τάκη Μιράλη μετά απο μια συγκλονιστική εμγάνιση κέρδισε τον Πανιώνιο με 11-10, σε ένα παιχνίδι που έκοψε ανάσες στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 11-7 6 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, αλλά ο Πανιώνιος δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη. Ανεβασε την πίεση στα τελευταία λεπτά και σε συνδιασμό με τις κακές επιθετικές επλογές των παικτών του ΟΦΗ, λίγο έλλειψε να κάνει την ανατροπή. Κατάφερε να μειώσει σε 11-10, ενώ είχε και την τελευταία επίθεση, όμως με καλή άμυνα οι παίκτες του ΟΦΗ έκλεψαν την μπάλα και κράτησαν τη νίκη, που είναι μεγάλη καθώς ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που προέρχεται απο την Α1 και έχει στόχο να επανέλθει σε αυτήν.Τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ, κάνουν αισιόδοξους τους ανθρώπους της ομάδας για μια πετυχημένη χρονιά στην Α2 πόλο, όπου ο στόχος του ΟΦΗ θα είναι και φέρος η παραμονή στην κατηγορία.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία του κόσμου που έδωσε το παρόν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου δίνοντας το σύνθημα για την σπουδαία νίκη του ΟΦΗ και βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί είχαν μια άψογη συμπεριφορά δείχνοντας πως δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook