Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μέσω του… facebook

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ στο facebook, εκδόθηκε ανακοίνωση που βάζει… τελεία σε όσους υποστήριζαν θεωρίες συνωμοσίας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “μην βλέπουμε παντού εχθρούς…”

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε δύο περιστατικά. Το ένα αφορά την διεξαγωγή του φιλικού με τον Ολυμπιακό, πίσω από το οποίο κάποιοι… ψάχνουν φαντάσματα, και το άλλο την ανάρτηση της φωτογραφίας του πάλαι ποτέ φυσικού ηγέτη της ομάδας Θόδωρου Βαρδινογιάννη”. “Μη βλέπουμε παντού εχθρούς. Στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκονται πάνω από 3500 άτομα και μεταξύ αυτών δεν είναι κανένας Μαρινάκης και κανένας Βαρδινογιάννης. Είμαστε όλοι εμείς. Και αυτή η διαδικασία σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί” τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πότε θα το πάρουμε επιτέλους απόφαση ότι η ομάδα δεν έχει σχέσεις υποτέλειας και εξάρτησης πλέον ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ; Κανονίζεται φιλικό με τον Ολυμπιακό επειδή είναι η μόνη διαθέσιμη ομάδα το επόμενο Σ/Κ (μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και ξαφνικά βλέπουμε φαντάσματα υποτέλειας. Μπαίνει μια φωτό του Θόδωρα Βαρδινογιάννη στο γήπεδο και γίνεται χαμός. Δεν έχουμε ακόμα προφανώς την αυτοπεποίθηση να πιστεύουμε ότι πίσω από την ομάδα δε κρύβεται κανείς και τίποτα το ύποπτο, μας αρέσει η συνωμοσιολογία και η μουρμούρα. Ψαχνόμαστε να δούμε ποιος μας εξουσιάζει, ενώ ταυτόχρονα δε μπορούμε να συμπληρώσουμε 2 κενές θέσεις στο ΔΣ παρά το ότι ζητείται και επιδιώκεται η συμμετοχή μας. Ενώ δεν έχουμε ως φίλαθλο κίνημα πάρει μια πρωτοβουλία να βάλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ εκπροσώπους μας, ενώ κανείς δε μας έκλεισε την πόρτα της συμμετοχής! Εμείς προτιμάμε να κυνηγάμε φαντάσματα.

Για το θέμα με τη φωτογραφία, οι διαφωνίες είναι πολλές και η κίνηση διχάζει. Ίσως και μόνο για αυτό το λόγο να μην έπρεπε να μπει. Προτάθηκε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο ΔΣ (χωρίς να έχει σημασία ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά) χωρίς να κρύβεται άλλη σκοπιμότητα. Οι διαφωνούντες μπορούν να αιτηθούν απομάκρυνση χωρίς ακρότητες και υπερβολές, άλλωστε το ΔΣ της ΠΑΕ έχει αποδείξει ότι ακούει το αίσθημα του κόσμου και συμπαρατάσσεται. Γι αυτό μείναμε στο Γεντί Κουλέ παρά τις άνωθεν πιέσεις, γι αυτό μπήκαν πολύ προσιτά διαρκείας, γι αυτό δόθηκε παράταση για τις χαμηλές τιμές, γι αυτό δόθηκε νέα παράταση σε όσους πήγαν εκδρομή και πόνεσαν οικονομικά κτλ κτλ κτλ. Και γι αυτό οι ΠΡΩΤΟΙ από τους οποίους ζητείται πάντα βοήθεια είναι οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ. Γιατί αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες. Μη βλέπουμε παντού εχθρούς. Στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκονται πάνω από 3500 άτομα και μεταξύ αυτών δεν είναι κανένας Μαρινάκης και κανένας Βαρδινογιάννης. Είμαστε όλοι εμείς. Και αυτή η διαδικασία σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί.