Νιόπλιας: “Ο ΟΦΗ με τον Ιωνικό δεν ανήκουν στην Γ’ Εθνική”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε μεγάλα παιχνίδια στη Νίκαια ως αντίπαλος του Ιωνικού και μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου υπογράμμισε τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στο ofi1925.gr για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αναφέρθηκε στο παρελθόν των δυο ομάδων και ευχήθηκε να γίνει μια αναμέτρηση αντάξια της ιστορίας των δυο συλλόγων.

Οπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ «παίζουμε μια ιστορική ομάδα, η οποία όπως και ο ΟΦΗ, δεν ανήκει στην Γ Εθνική: “Ο Ιωνικός όπως και ο ΟΦΗ, είναι ομάδα που έπαιξε Ευρώπη, έχει μεγάλη ιστορία στην μεγάλη κατηγορία, γήπεδο, εγκαταστάσεις, φιλάθλους. Σίγουρα δεν ανήκει στην Γ Εθνική. Θα θυμηθούμε παλιές καλές αναμετρήσεις, των δυο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

“Είναι 4 παιχνίδια και τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  σε γήπεδο με φυσικό χόρτο, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι” συμπλήρωσε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook