Mε πάθος και πίστη για το διπλό στην Νίκαια

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων στον ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση από τα… παλιά και σε έναν ακόμη τελικό στην “μάχη” της ανόδου.

Το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής αναμένεται συναρπαστικό και για να έχει…”χάπι εντ” για τον ΟΦΗ θα πρέπει να έρθουν νίκες μέσα έξω και στα τέσσερα ματς.

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (13/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/4, 16.00) με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Τα μικροπροβλήματα δεν λείπουν για τον Νιόπλια αφού ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Πίτσος, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, ενώ θεραπεία έκανε ο Πόποβιτς, που έχει ενοχλήσεις στην πλάτη. Πρόγραμμα αποκατάστασης για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ο Νάστος, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Το θετικό είναι οτι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μπουρσέλης, που είναι “ετοιμόπολεμος”. Oι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας μίλησε για το ματς λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Θα θυμηθούμε παλιές καλές αναμετρήσεις, των δυο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και ο καλύτερος ας κερδίσει. Είναι 4 παιχνίδια και τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  σε γήπεδο με φυσικό χόρτο, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι».

O διαιτητής Σταθόπουλος απο την Δυτική Αττική ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook